Στην τελική ευθεία για την επιτυχία!

Στη Γ΄ Λυκείου ο μαθητής εισέρχεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του για τις εξετάσεις. Η τελική επίδοση των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι καθοριστική για το μέλλον τους.

Κλειδί για την επιτυχία στις Πανελλήνιες αποτελεί τόσο η έγκαιρη όσο και η μεθοδική ολοκλήρωση της ύλης. Η προετοιμασία ξεκινά ήδη από το καλοκαίρι προκειμένου η ύλη να έχει καλυφθεί αρκετούς μήνες πριν από τη διενέργεια των εξετάσεων. Για την ολοκληρωμένη εμπέδωση της μεγαλύτερης και αισθητά δυσκολότερης ύλης της Γ’ Λυκείου απαιτείται συστηματικότητα και σκληρή προσπάθεια από τους μαθητές.

Στη δύσκολη αυτή μάχη πολύτιμος σύμμαχος του μαθητή αποτελεί το εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου που θα επιλεγεί για την τελική προετοιμασία.

Στο φροντιστήριό μας στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια κάθε μαθητή με στόχο την:

  • Παροχή της μέγιστης βοήθειας από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και την ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών
  • Διαρκή εξάσκηση με γραπτές εξετάσεις, εβδομαδιαία τεστ και διαγωνίσματα
  • Εξοικείωση με τον τρόπο αξιολόγησης, τα θέματα και τους χρονικούς περιορισμούς των πανελλαδικών εξετάσεων
  • Έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης και τον σωστό προγραμματισμό των επαναλήψεων
  • Ορθή διευθέτηση του προγράμματος σπουδών ώστε να καλυφθεί άνετα η ύλη χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει υπερβολές, οι οποίες κουράζουν και αποθαρρύνουν τους μαθητές. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία δύσκολη περίοδος στη σχολική ζωή των παιδιών, η οποία προκαλεί άγχος και ψυχολογική φόρτιση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους μαθητές όχι μόνο γνωστικά αλλά και ψυχολογικά στην απαιτητική διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία τους και βοηθώντας τους να πραγματοποιήσουν το επόμενό τους βήμα.